Серед багатьох покерних термінів та понять важливе значення має розуміння такого ключового показника, як число М. Що воно собою представляє, розглянемо детальніше, взявши за основу статтю з першоджерела Funstage. А перейшовши за посиланням

https://funstage.com.ua/igrovye-avtomaty-onlajn-ukrainy/ прихильники слотів можуть ознайомитись з найбільш популярними ігровими автоматами, що пропонують онлайн казино України.

Число «М», що ж це таке

Це важливий показник в покері, знання та розуміння якого дозволяє гравцям приймати зважені рішення під час турнірних змагань, ефективно керувати своїм стеком. Значення числа М (M-number) розраховується з урахуванням кількості фішок (розміру стеку), ставок Анте, структури блайндів та поточних ставок в турнірі. 

Підрахунок свого числа М

Знання значення свого числа М дозволяє гравцю визначити на протязі якого періоду його поточний стек (кількість фішок) дозволить почуватися впевнено при поточних ставках, структурі блайндів та Анте. Тому важливою навичкою для гравців, які серйозно відносяться до покеру, а саме надають перевагу турнірам, є вміння обраховувати M-number.

Алгоритм підрахунку передбачає виконання певних дій.

  1. Визначення поточного розміру свого стеку (наявна кількість фішок на даний момент).
  2. Знання поточних ставок та Анте в турнірі (в залежності від рівня вони змінюються).
  3. Знаючи все перераховане вище розмір числа М обраховується за формулою, де М=стек покериста/(Анте+розмір ставки). Знання показника дозволить зрозуміти, скільки ставок по колу гравець зможе зробити, перш ніж стек буде витрачений.

Така формула досить добре підходить до турнірів, де розмір Анте значно менший за структуру блайндів. Біль докладно про це можна дізнатися з тематичної статті за посиланням https://funstage.com.ua/stati/chislo-m-v-pokere-kak-schitat-i-ispolzovat/.

Але в покері онлайн-формату, де різниця між цими двома показниками може бути суттєвою, застосування такої формули може призвести до спотворення результату. Тому в онлайн покері більш коректним буде додавання розміру Анте, помноженого на кількість учасників, що приймають участь в роздачі, до сумарного значення блайндів.

Знання свого числа М є дуже важливим. Це дозволить адаптувати власну стратегію до особливостей турніру. Якщо, наприклад, число М має невелике значення, це свідчить про необхідність застосування більш агресивної ігрової тактики, що дозволить накопичити фішки. 

You may also like

Comments are closed.