RETN, провідний міжнародний постачальник мережевих послуг, оголосив про завершення другого етапу будівництва кільця від Будапешта до Софії через Румунію, досягнувши 100% мережевої диверсифікації між цими містами. Новий маршрут, Будапешт BIX — Тімішоара — Софія Equinix SO2, має загальну протяжність 1080 кілометрів і доповнює перший етап маршруту Будапешт Dataplex — Белград — Софія Telepoint, про запуск якого було оголошено в жовтні минулого року.

Обидва маршрути закінчуються в різних дата-центрах на обох кінцях: BIX і Dataplex в Будапешті, а Equinix і Telepoint в Софії. RETN використовує обладнання Infinera останнього покоління як для ліній, так і для транспондерів. Також компанія оновила своє IP/MPLS обладнання в Белграді та Софії на Juniper MX10008, пропонуючи швидший час доставки та пропускну здатність до 400 Гбіт/с для всіх послуг RETN.

Різноманітність маршрутів дозволяє RETN швидко надавати клієнтам нову пропускну здатність за допомогою новітнього обладнання, забезпечувати міжміський інтернет-трафік в інші регіони без регенерації в Будапешті, а також захищати послуги в разі обриву волокна за допомогою новітніх технологій.

“Завершивши будівництво цього нового маршруту, RETN пропонує клієнтам послуги пропускної здатності 1-го рівня останнього покоління, включаючи 400 Гбіт/с, з високою доступністю і 100% різноманітністю волоконно-оптичних маршрутів. Це принесе велику користь організаціям і підприємствам у регіоні, даючи їм гарантію високоякісних мережевих послуг та дозволяючи розширювати свою діяльність і розвивати бізнес. RETN прагне і надалі надавати інноваційні рішення для підтримки своїх клієнтів на їхньому шляху до цифрової трансформації” — коментує Тоні О’Салліван, CEO RETN.

Про RETN

RETN є незалежним євразійським постачальником послуг IP-транзиту та корпоративного зв’язку з унікальними ресурсами для з’єднання Європи та Азії. Відмінними рисами мережі RETN є власна міжнародна оптоволоконна мережа довжиною 132 000 км із близько 865+ точками присутності, що працює на обладнанні провідних виробників, таких як Infinera, Juniper і Ciena.

Унікальне технічне рішення RETN для з’єднання Європи та Азії побудовано на власній однорідній мережевій платформі DWDM та IP/MPLS і широко розгалужених наземних маршрутах, що проходять через Західну і Східну Європу до кордону з Китаєм і далі в Південно-Східну Азію. RETN пропонує широкий спектр послуг підключення, таких як IP-транзит, Ethernet і VPN, пропускна здатність, послуги пірінгу з основними IXP, колокація та хмарне підключення.

RETN надає телекомунікаційні послуги по всій своїй євразійській мережі з оперативними термінами виконання, найкращим часом безвідмовної роботи в галузі та кількома рівнями резервування для своїх 1700 клієнтів.

Про RETN Україна

ТОВ «RETN» входить до міжнародної групи компаній RETN, провідного міжнародного провайдера телекомунікаційних послуг в Євразійському регіоні. В Україні ТОВ «RETN» більше ніж 10 років є провайдером послуг передачі даних для представників металургійного, енергетичного, банківського та IT-бізнесу, а також компанія є надійним партнером провідних українських телекомунікаційних операторів і провайдерів.

Для отримання додаткової інформації про RETN та послуги компанії відвідайте вебсайт www.retn.net.

You may also like

Comments are closed.