Миронівський хлібопродукт концептуально змінився. За франшизою провідної агропромислової компанії України відчинили чимало нових закладів – крамниць “М’ясомаркет” та “Döner Market”.
1-ий “М’ясомаркет” побачила Україна у липні минулого року. Минулого тижня відчинили 54-й подібний заклад у Харкові.
“М’ясомаркети” — новий формат крамниць поруч з домом із ультимативним вибором м’яса, м’ясної продукції від МХП. Відповідно до концепції – жодних традиційних продавців.
Замість них – м’ясні сомельє, які дарують гостям приємні враження від гастрошопінгу, поширюють ідеї рецептів смачних м’ясних страв, допомагають з відбором складників.
В асортименті: курятина, м’ясна продукція (індичка, свинина, яловичина), молочна продукція, соуси, інше.
За матеріалами Союзу птахівників України