Компанія Meest відкрила новий напрямок міжнародної доставки в Україну – Грецію. Уперше українці зможуть замовляти товари з грецьких онлайн-магазинів. Покупку можна робити з будь-якого інтернет-магазину країни, але на сайті myMeest для зручності в каталозі можна знайти найпопулярніші з них.

Терміни та кінцеву вартість доставки можна дізнатися на сайті myMeest.

«Наші клієнти часто запитували нас про можливість доставляти покупки з інтернет-магазинів Греції, адже ринок онлайн ритейлерів цієї країни досить великий та пропонує якісні товари за дуже хорошими цінами. Переважна частина грецьких брендів не представлена в Україні і наш споживач до них немає прямого доступу. Тому ми вирішили задовольнити попит наших клієнтів та відкрити цей новий напрямок доставки. Надалі працюватимемо над розширенням портфелю країн», — говорить Олег Пастущин, керівник myMeest.

Грецька культура та місцевий колорит завжди були натхненням для дизайнерів та локальних виробників. Серед відомих грецьких брендів — Zeus+Dione (одяг), Keras (домашній декор), Ancient Greek Sandals (взуття), Dolly Boucoyannis (прикраси). Покупки в онлайн-магазинах Греції мають декілька переваг:

  • привабливі ціни, зокрема на електроніку;
  • великі знижки та акції;
  • безкоштовна доставка для постійних клієнтів.

Оскільки грецький ринок продовжує рости, посилюється конкуренція між місцевими виробниками. Як результат — покращується якість товарів та ширшає асортимент.

Наразі myMeest окрім Греції доставляє онлайн-покупки українців з Італії, Іспанії, Великобританії, Німеччини, Португалії, Польщі, Франції, Туреччини, Чехії, США, Китаю. Фактично у портфелі сервісу 12 країн.

Як це працює:

  1. Реєструєтесь на сайті або в додатку myMeest, Google Play, App Store та отримуєте персональний ID номер.
  2. Здійснюєте покупку в іноземному онлайн-магазині (наприклад, в грецькому), вказуючи персональний ID номер.
  3. У якості адреси доставки обираєте адресу міжнародного складу Meest в країні, де здійснюєте покупку (вона вказана у відповідному розділі вашого кабінету)
  4. Реєструєте вашу покупку в кабінеті або додатку myMeest, вказуючи трек-номер, отриманий від онлайн-магазину (надсилають на електронну пошту).
  5. Оплачуєте доставку та очікуєте посилку за вказаною вами адресою в Україні. 

Довідка:

Meest – це глобальна поштово-логістична група компаній, яка вже більше як 30 років доставляє поштові відправлення у понад 40 країн світу. В Україні Meest активно розвиває мережу відділень, поштоматів та послугу з кур’єрської доставки країни. Компанія є лідером з міжнародної доставки поштових відправлень зі США, Європи та Китаю.

You may also like

Новини компаній

Опорні лікарні Харківщини, Полтавщини та Дніпропетровщини отримали від клієнтів ПриватБанку критично важливе медичне обладнання

Завдяки клієнтам ПриватБанку, які підтримують програму “Невідкладний донат. Допомога шпиталям і медзакладам України”, чотири опорні ...

Leave a reply