У п’ятницю, 26 червня, стартує проект сайту «ВеСело», проект про села, в яких щось пішло не так — у хорошому сенсі цього слова.

Та навіть не про села, а про людей, для яких їхнє життя в селі не покарання, а справжнє щастя, і вони готові ділитися ним з усіма і з кожним. Дуже сподіваємося, що і нам дістанеться трошки, бо дуже вже ми втомилися від усього цього глобально-урбаністичного негативу. А там — там весело, не дивлячись ні на що! Не вірите? Поїхали з нами. Ну, для початку хоча б віртуально. Протягом усього проекту ми будемо вести щоденники поїздки в наших соціальних мережах: у Facebook та Інстаграм, а детально з усіма нашими пригодами вже познайомимо вас на сайті і на нашому каналі в YouTube.

Наша перша мета — село П’ятничани, точніше, навіть два села: П’ятничани і Скала-Подільська. Ті, хто в темі, вже здогадалися, про що мова, тому що ці села стали знаменитими завдяки одній події ще в 2013 році. Утім, більше слави дісталося таки П’ятничанам, але насправді саме в цих селах шляхом злиття двох цілком самодостатніх колективів утворився безбашений «Лісапетний батальйон», який в шоу «Україна має талант» зірвав головний куш восьмого сезону — 1 млн грн. А з чого все почалося і, головне, що було потім, після мільйона — це все ми і дізнаємося в поїздці, поговоримо про те, як актрис-мільйонерок сприймають у селі і чи вдається їм підкоригувати гастрольний графік під прополку картоплі. А також проінспектуємо українські дороги в напрямку Київ — Хмельницький і трохи далі, подивимося, які ще цікаві села є по дорозі. Так що, якщо ваше лежить по маршруту, пишіть одразу нам в Facebook, заїдемо і до вас: одразу можете стати спеціальним послом свого села в нашому проекті. Навіть видамо відповідний документ з написом «Спецпосол». Ну як документ… продукт з відповідною етикеткою від спонсора нашого першого етапу, червоної ікри «Спецпосол». Нам на дорогу видали кілька банок, ми реально готові поділитися, хоч і трохи шкода.

26–27 червня наш екіпаж вирушає на кордон Хмельницької та Тернопільської областей, стежте за нашою подорожжю. Ми знаємо напевно, що саме в цих селах ми знайдемо те невичерпне джерело українського оптимізму, завдяки якому ми й досі живемо в прекрасній і вільній країні.

You may also like

Новини компаній

Опорні лікарні Харківщини, Полтавщини та Дніпропетровщини отримали від клієнтів ПриватБанку критично важливе медичне обладнання

Завдяки клієнтам ПриватБанку, які підтримують програму “Невідкладний донат. Допомога шпиталям і медзакладам України”, чотири опорні ...

Leave a reply