Стейк на 3D-біопринтері надрукувала компанія Aleph Farms. Це спільна розробка з фахівцями факультету біометричного інженірингу технологічного інституту «Техніон» (Ізраїль).

Перший у світі стейк виготовлений без забирання життя у тварини.

Продукт створений із жирових клітин корови з відтворенням текстури натурального стейку. В нього ніжний смак яловичини, соковитий, наче з м’ясної лавки, зі слів перших дегустаторів.

Ще в 2016-му культивована яловичина визнана кошерною.

М’ясо зростало у біореакторі Aleph Farms. Не лише смачне, але й володіє такими ж поживними властивостями, як натуральна яловичина.

Попит на м’ясо зростає, яке отримане зі збереженням цілісності тварини. Продажі ростуть котлет для бургерів та ковбас, створених з альтернативної сировини.

За матеріалами Meatinfo

You may also like

Вебінари

Запрошуємо на практичний вебінар «Microsoft Dynamics 365 Business Central – стратегічний інструмент CFO при інтеграції українських компаній в міжнародне бізнес-середовище»

Вебінар відбудеться під час наймасштабнішої події у сфері фінансів – 22 Щорічного Форуму Фінансових Директорів ...

Leave a reply