ПриватБанк розширює можливості програми пільгового фінансування, що надає українському бізнесу можливість оновлювати власний парк спецтехніки провідної марки JCB на спеціальних пільгових умовах фінансування. Як повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв, до програми JCB Finance приєднався офіційний дилер техніки JCB компанія «Агріматко-Україна».

Пільгові умови фінансування техніки JCB передбачають авансовий платіж від 20%, термін фінансування до 5 років, пріоритетний розгляд заявок та швидкі рішення з мінімальним пакетом документів. Відсоткові ставки по кредиту або лізингу техніки становлять від 0,01% в гривні без прив’язки до курсу валют. Подати заявку на оформлення можна на сайті.

Цього року ПриватБанк став основним партнером українського бізнесу з лізингу та кредитування на придбання нової сільгосптехніки, обладнання, дорожньої техніки та комерційного автотранспорту. Так, за 10 місяців 2023 року на вказані цілі було надано 3,9 млрд грн, що в 2,6 разів більше за аналогічний показник минулого року.

You may also like

Comments are closed.