9 грудня 2021 року пройшла IV Всеукраїнська GR-Премія – найбільше нагородження провідних спеціалістів у галузі GR, публічної адвокації та лобіювання в Україні.

Мета GR-премії – залучення топ-спеціалістів України у згаданих сферах задля інституціоналізації та розвитку на практиці (в тому числі і законодавчій) налагодження GR – діалогу між бізнесом, державою та суспільством. Цього року на розгляд організаторів GR-Премії – Української асоціації GR-професіоналів та лобістів поступило понад 78 заявок на перемогу від провідних фахівців галузей України. Це підтверджує інтерес спеціалістів до роботи з Асоціацією над розвитком культурного та прозорого діалогу між державою, громадськістю та бізнесом. Підтвердив його ефективність Олександр Ліщина – переможець IV Всеукраїнської GR-Премії у номінації “Найкращий GR-інструмент у сфері лобізму”, який є Комерційним директором товариства “Промоушн Індастріс” (“Promotion Industries”).

“Promotion Industries” – Компанія, що спеціалізується на реалізації інвестиційних проектів промислового будівництва в металургії, коксохімії та енергетиці, керує портфелем представництв зарубіжних промислових компаній в Україні. Саме за  досягнення із залучення іноземних інвестицій в промислову галузь був нагороджений Олександр Ліщина. Завдяки його роботі було налагоджено зв’язки між іноземними, а саме китайськими, комерційними та державними промисловими компаніями. Важливою є й реалізація проектів в металургійній, енергетичній, транспортній галузі. Також завдяки зусиллям пана Ліщини вдалося допомогти іноземним промисловим компаніям адаптувати та розширити зв’язки у промисловому секторі України  для реалізації проектів стратегічного значення. І найголовніше досягнення – відкриття представництва першої державної китайської машинобудівної компанії в Україні. Успіх “Promotion Industries” та Олександра Ліщини як Комерційного директора компанії високо оцінили організатори премії.

Головний організатор IV Всеукраїнської GR-Премії – Українська асоціація GR-професіоналів та лобістів – найбільше в Україні об’єднання спеціалістів у сферах GR, публічної адвокації, лобістів, мета роботи якого – сприяння побудові прозорого діалогу у ланці “громадськість-держава-бізнес”. Члени асоціації активно залучаються як до всеукраїнсько важливої діяльності (зокрема, робота над 4 законопроектами про лобізм), так і до міжнародної. Асоціація регулярно проводить Круглі столи, масштабні конференції та інші міжнародні заходи, що спрямовані на об’єднання провідних представників GR, PR та зв’язків з громадськістю, лобіювання, бізнесу, громадської та адвокаційної діяльності, а також спільну роботу над покращенням побудови діалогу між суспільством, державою та бізнесом у різних країнах. Серед таких заходів, проведених Українською асоціацією GR-професіоналів та лобістів , варто віднести наступні:

Круглий стіл «Європейська перспектива України» (11 жовтня 2918 року. Брюссель, Бельгія)

Круглий стіл “Європейська перспектива України” ( у якому взяли участь депутати Європейського Парламенту, серед яких – Джулі Уорд (Великобританія); Річард Чарнескі (Польща), Жозе Мануель Фернандеш (Португалія); серія зустрічей “Діалог про майбутнє: Україна-США” (Майкл Капуто (радник Дональда Трампа), Прасана Лал Дас (провідний фахівець Світового Банку з торгівлі та конкурентоспроможності), Лея Нодвін (представниця Конгресмена Біла Кітінга), Жанна Шахін (сенатор штату Нью-Гемпшир та багато інших).

Члени Української асоціації GR-професіоналів та лобістів на зустрічі з Прасаною Лал Дасом – представником Світового Банку (березень, 2020 рік)

You may also like

Leave a reply