Історія почалася в 1921 році, коли у місті Гамбург відкрилася перша майстерня з ремонту автомобілів Bosch. І це початок шляху найбільшої у світі мережі незалежних автомайстерень.

Зараз Бош Авто Сервіс – це 15 000 станцій у 150 країнах світу, якісні автомобільні запчастини, обладнання для діагностики та ремонту, технічна експертиза; лідер в інноваціях, надає партнерам новітні технології з діагностики, обслуговування та ремонту автомобілів; сервіс найвищої якості.

Роберт Бош розумів важливість створення мережі автосервісів ще на початку 20 століття. Ремонтна майстерня Max Eisenmann & Co у місті Гамбург в 1921 році стала першою офіційною сервісною станцією Robert Bosch AG з установки запчастин і ремонту автомобілів.

Зростання кількості автовласників викликало потребу у спеціалізованій експертизі з ремонту авто, що виходило за межі держав і континентів.

Завдяки зібраній інформації про всі автомобільні марки та моделі авто, а також розвиненій службі підтримки та прогресивним системам діагностики від Bosch, партнери по всьому світу можуть спиратися на експертизу концерну. Перевага для кінцевих споживачів – висока доступність оригінальних запасних частин Bosch на кожній станції мережі, а також – кваліфікований технічний персоналі, який постійно навчається.

Експертизі Bosch довіряють у всьому світі.

Система навчання персоналу Bosch Service Excellence складається з регулярного аудиту, перевірки кожної майстерні, високої якості послуг для партнерів мережі.

Майстерні Бош Авто Сервіс очолюють високі позиції в незалежних дослідженнях і опитуваннях клієнтів – середній рейтинг 4,4 зірки з 5 можливих.

У дослідженнях та розробках концерну Bosch беруть участь за 72 000 фахівців. Інвестиції в цей напрямок у 2019-му році склали 6,1 млрд євро. Тоді ж концерн Bosch отримав 4202 патенти на нові винаходи. Це підтвердження статусу одного з провідних новаторів у сфері мобільності.

«Мережева взаємодія, автоматизація водіння та нові системи приводу – сучасні транспортні засоби стають все складнішими. Все більше авто обладнується технологіями допомоги водіям, а також новими мультимедійними системами з великими дисплеями, – коментує Томас Вінтер, глава підрозділу Сервісні концепції компанії Bosch. – Це новий виклик для СТО. Bosch – надійний партнер у сфері складних технологій автомобілів майбутнього. Ми можемо гарантувати, що в особі партнерів нашої мережі Бош Авто Сервіс автовласники завжди матимуть кваліфікованих фахівців, до яких можна звернутися за обслуговуванням і ремонтом автомобілів».

Через 100 років після відкриття першої автомайстерні мережа Бош Авто Сервіс є лідером на ринку незалежних СТО, що надають повний спектр послуг.

Головними завданнями є подальше розширення мережі та залучення нових партнерів, плідна співпраця з клієнтами та сервісними станціями в галузі цифрових рішень та інтелектуального використання даних.

За матеріалами Bosch Automotive Aftermarket

You may also like

Новини компаній

ПриватБанк підтримує програму державних компенсацій за сільгосптехніку українського виробництва «Зроблено в Україні»

ПриватБанк активно надаватиме фінансування сільгоспвиробникам в рамках державної програми компенсацій за сільгосптехніку українського виробництва, яку було анонсовано ...
Новини компаній

Опорні лікарні Харківщини, Полтавщини та Дніпропетровщини отримали від клієнтів ПриватБанку критично важливе медичне обладнання

Завдяки клієнтам ПриватБанку, які підтримують програму “Невідкладний донат. Допомога шпиталям і медзакладам України”, чотири опорні ...

Leave a reply