У рамках конкурсу «Кращий автосервіс України 2020» станції мережі Bosch Service увійшли до списку фіналістів, а також здобули перемогу в трьох номінаціях. Рейтинг автосервісів формується на основі результатів голосування автовласників і автолюбителів, а також оцінок експертного журі.

Стандарти сервісу компанії Bosch вкотре отримали високу оцінку – за результатами всеукраїнської рейтинг-акції «Кращий автосервіс України 2020», організованого інтернет-ресурсом «Автобазар», дві автомайстерні мережі Bosch Service увійшли до списку фіналістів.

Кращими були визнані:

  • Bosch Service Автодром Тернопіль у категорії VIP СТО, а також «Краща СТО з експрес ремонту та обслуговування легкових автомобілів»;
  • Bosch Service Tandem (м. Чернівці) у категорії «Краща універсальна СТО».

Крім того, Bosch Service Автодром Тернопіль переміг у спеціальній номінації «Перспектива 2021». Лише за рік своєї роботи інтелектуальному автосервісу мережі вдалося завоювати прихильність автовласників та стати кращим СТО у місті*.

Засновник мережі авторизованих сервісних станцій «Автодром» Олег Романюк прокоментував перемогу свого наймолодшого автосервісу, створеного за стандартами Bosch:

«Автодром у Тернополі – це вже третє СТО, створене за моделлю Бош Авто Сервіс. Із огляду на досвід і помилки минулих запусків нам вдалося мінімізувати час виходу на високі операційні показники. Цьому безперечно сприяли успішна стратегія, налагоджені бізнес-процеси, навчений та професійний колектив «Автодрому», а також, звісно, імідж і підтримка такого сильного та надійного партнера як компанія Bosch. Ми вдячні нашим клієнтам за зворотний зв’язок та високу оцінку нашої роботи».

Рейтинг-акція «Кращий автосервіс України 2020» проводиться щорічно сайтом «Автобазар» для визначення кращих автомайстерень у понад 20 номінаціях. Цього року заявки на участь подали 786 станцій технічного обслуговування. На першому етапі автовласники голосували за ту чи іншу станцію, ґрунтуючись на власному досвіді обслуговування. В результаті віртуального голосування був складений список фіналістів рейтинг-акції. На другому етапі конкурсу журі в складі журналістів, експертів ринку автосервісу та представників компаній-спонсорів, визначили переможців у номінаціях.

«Вже декілька років поспіль СТО мережі Bosch Service посідають провідні позиції у рейтингу кращих автосервісів України. Це свідчить про високу оцінку їх роботи з боку клієнтів, визнання майстерності та професіоналізму персоналу, а також підтверджує високі стандарти сервісу компанії Bosch. Ми раді успіху наших партнерів і вітаємо їх з перемогою»зазначив Костянтин Кляхін, керівник відділу розвитку автосервісних концепцій компанії Bosch в Україні та Молдові.

Станом на грудень 2020 року мережа незалежних автосервісів Bosch Service в Україні об’єднує 100 СТО (в тому числі 16 Bosch Diesel Service/Bosch Diesel Center). Історія мережі розпочалася із заснування першої автомайстерні в Гамбурзі 1921 року. Сьогодні близько 15 000 станцій Bosch Service діє в 150 країнах. Усі СТО мережі оснащені найсучаснішими діагностичними системами для швидкого і точного усунення несправностей, а персонал пройшов відповідне навчання. До того ж компанія Bosch надає своїм партнерським станціям постійну технічну підтримку.

Наступного 2021 року мережа Bosch Service відзначатиме 100-річчний ювілей з дня заснування першого брендового СТО. «Ми дякуємо нашим партнерам та постійним клієнтам мережі по всьому світу за довіру. Попри виклики часу ми продовжуємо розвиватися – найближчим часом плануємо відкриття нових авторизованих сервісних центрів Bosch, щоб ще більше автовласників мали змогу отримувати обслуговування найвищого рівня» – прокоментував Костянгин Кляхін.

*за результатами голосування в конкурсі «Народний бренд» у номінації «Автосервіс»

Група компаній Bosch є провідним світовим постачальником технологій і послуг. У компанії працює близько 403 000 співробітників по всьому світу (дані на 31 грудня 2019 р.). У 2019 році оборот компанії становив 77,9 млрд євро. Діяльність Групи компаній Bosch ведеться з чотирьох бізнес-напрямків: Рішення для мобільності, Промислові технології, Споживчі товари, Будівельні технології та Енергетика. Як лідер у сфері Інтернету речей, Bosch пропонує інноваційні рішення для розумного будинку, розумного міста, автомобілів з Інтернет-підключенням і промисловості 4.0. Компанія використовує свій досвід і знання в сфері сенсорних технологій, програмного забезпечення та послуг, а також власний хмарний сервіс, щоб стати для клієнтів єдиним постачальником мережевих і багатопрофільних рішень. Стратегічною метою Групи компаній Bosch є створення інноваційних продуктів і послуг у сфері Інтернету речей для поліпшення рівня життя по всьому світу. Компанія Bosch підвищує якість життя завдяки розробці передових технологій з широким спектром можливостей і надихаючих рішень, «розроблених для життя».

До Групи компаній Bosch входять Robert Bosch GmbH і більше 440 дочірніх підприємств і регіональних компаній приблизно в 60 країнах. Разом з партнерами в сфері продажів і обслуговування, інженерами, виробничими майданчиками, а також розгалуженою мережею продажів компанія Bosch представлена майже в кожній країні світу. Інноваційна сила компанії є основою її процвітання в майбутньому. У 125 філіях компанії Bosch по всьому світу працюють близько 72 000 співробітників, які займаються науковими дослідженнями і розробками.

Компанія була заснована в Штутгарті в 1886 р. Робертом Бошем (1861-1942) як «Майстерня точної механіки та електротехніки». Особлива структура власності Robert Bosch GmbH гарантує Групі компаній Bosch підприємницьку свободу, що дозволяє здійснювати довгострокове планування та використовувати значну частину коштів для інвестування, забезпечуючи їй надійне майбутнє. Дев’яносто два відсотки акціонерного капіталу Robert Bosch GmbH належить благодійному фонду Robert Bosch Stiftung GmbH. Контрольним пакетом голосуючих акцій володіє Robert Bosch Industrietreuhand KG і виконує функції власника на підставі довірчого управління. Інша частина акцій належить родині Бош і Robert Bosch GmbH.

Додаткову інформацію можна отримати на сайтах: www.bosch.com, www.bosch.ua, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.com, www.twitter.com/BoschPresse

You may also like

Leave a reply