Відтепер в усіх власних магазинах Vodafone можна зручно і швидко залишити відгук про обслуговування в магазині, оцінити якість послуг та роботу персоналу. У всіх магазинах власної ритейл мережі компанії впроваджено рішення для збору та обробки зворотного зв’язку від клієнтів.

Клієнту достатньо відсканувати QR-код і залишити свій відгук. Відвідувачі магазину можуть обрати зручний для себе формат – текст, фото чи відео – щоб поділитись своїми враженнями, віддячити консультанту або розповісти про труднощі, з якими зіткнувся під час обслуговування.

Отримані у такий спосіб відгуки надходять до керівників магазинів та групи підтримки клієнтів у центральному офісі. Відповідно до ситуації, вони проводять обговорення зі співробітниками або за потребою залучають інші підрозділи компанії.

Цифрова книга відгуків дозволяє клієнту зручно залишити свій відгук, а експертам з обслуговування – зробити більш швидким і комфортним опрацювання відгуку. Звернення надходить фахівцям у месенджері, відгук можна опрацювати й надіслати зі смартфона, а відповідь на своє звернення клієнт отримує у вигляді SMS.

На сьогоднішній день Vodafone Retail – один з найбільших рітейлерів країни. Магазини Vodafone пропонують тільки сертифіковані товари: смартфони, різні гаджети, переносну електроніку, роутери, аксесуари. У магазинах також можна підключити будь-які послуги Vodafone і отримати кваліфіковану консультацію від експертів компанії.

Про Vodafone

Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв’язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 22 країнах і має партнерські угоди з операторами 48 країн. Станом на 31 березня 2020 року Vodafone надає послуги близько 300 мільйонам абонентів мобільного зв’язку і 27 мільйону користувачів фіксованого інтернету. Більш детальна інформація на сторінці www.vodafone.com.

Vodafone Україна – провідна українська телеком компанія, яка надає послуги швидкісного інтернету 3G і 4G. Інвестиції Vodafone в період активного будівництва мереж швидкісного інтернету в 2015-2019 роках перевищили 26,6 млрд грн. На сьогоднішній день Vodafone забезпечує покриття 3G для 86% жителів України, і 4G для більше 74% жителів країни.

Рекордні інвестиції дозволили забезпечити технологічне лідерство і розвивати нові технологічні послуги – інтернет речей (IoT), технології та рішення для Smart City, аналітика великих даних, Mobile ID, Фінтех послуги, хмарні сервіси. В Україні послугами Vodafone користуються 19,5 млн клієнтів.

You may also like

Новини компаній

Опорні лікарні Харківщини, Полтавщини та Дніпропетровщини отримали від клієнтів ПриватБанку критично важливе медичне обладнання

Завдяки клієнтам ПриватБанку, які підтримують програму “Невідкладний донат. Допомога шпиталям і медзакладам України”, чотири опорні ...

Leave a reply