22 липня 2020 (середа) з 19.00 до 21.00 відбудеться чергова дискусія в рамках Масштабного проекту знань “Інтелектуальні дискусії” на тему:

“Ідеальна жінка, ідеальний чоловік та ідеальні діти”.

Щоденно люди розмовляють про неідеальних людей, неідеальних жінок, неідеальних чоловіків і неідеальних дітей. Ледь не щодня люди фантазують, що таки настане той час, коли довкола люди стануть ідеальними або навпаки не настане, бо така вже людина. Часто можна почути чи почитати думку, що тварини кращі за людей.

За кілька місяців було достатньо часу подумати про людство, цивілізацію і керунок.

– То хто ці ідеальні жінки, чоловіки, діти? Яке в них мислення, емоції, поведінка, міміка, зовнішність, стан здоров’я, соціальність? Які вони рішення приймають і як діють?

– В ідеальних людей мозок працює на 100 відсотків? Витривалі, безліміт емоцій, працездатність і прийняття рішень понад 12 годин?

– Чи можна ідеальних людей зустріти вже сьогодні? Чи вирішення цього питання ще попереду?

– Чи сьогоднішня людина ідеальніша за попередні покоління?

– Як кіно відкриває тему ідеальності людини?

– Пошуки ідеальності – це бажання зберігати ілюзії і не зіштовхуватися з реальністю,
це бажання знайти людей, які розуміють, приймають і реалізують можливості іншої людини на 100 відсотків? Але реалізація по всім пунктам лише в один бік?

– Що краще: рухатись до ідеальності людей чи навпаки: рухатись до реальних людей, навчитися взаємодіяти з різними, інакшими людьми?

– Що краще: переробити дітей на ідеальних для дорослих ілюзій чи нарешті з ними (дітьми) познайомитися?

– Ідеальна людина – онлайн чи офлайн? Далека, дистанційна чи близька?

– Чи потрібно бачити ідеальну людину? Ілюзії чи реальність?

Експерти:

  • Павло Мазур, ембріолог, член Української асоціації репродуктивної медицини (УАРМ), член Європейського товариства репродукції людини і ембріології (ESHRE);
  • Віктор Досенко, український патофізіолог, генетик, д.м.н., професор, завідувач відділу загальної та молекулярної патофізіології Інституту фізіології ім. О.О.Богомольця НАН України;
  • Світлана Вовк, модераторка дискусії, кандидат економічних наук, доцент, голова ради ГО ТРОН, координатор антиплагіатної ініціативи “Дисергейт”, співзасновниця ініціативи «Математичний рух: освіта для дорослих», співаторка та ведуча Клубу “Біла Ворона”, громадська діячка;
  • Тетяна Мещерякова, психолог і журналіст;
  • та інші на стадії погодження.

Локація:

Ресторан Tolstiy&Tonkiy / Толстый и Тонкий

Адреса: вул. Прорізна, 15, метро Хрещатик, Київ

Вхід вільний (але за попередньою реєстрацією: повідомлення приватне на сторінці чи поштою [email protected] в темі листа “Ідеальна жінка, ідеальний чоловік та ідеальні діти”, а в самому листі з вказуванням вашого імені прізвища і сфери діяльності).

Кількість місць обмежено!

І пам’ятаємо про маску та дистанцію.

You may also like

Leave a reply