З 6 по 25 травня в гастропабі Tidbloms в місті Ґетеборг, другому за величиною місті в Швеції, пройшов «Місяць грузинської кухні» на чолі з шеф-кухарем кафе «Стумарі» з міста Суми — Темуром Ніканова.

Про те, як це було розповів директор міжнародного напрямку F&B Reikartz Hotel Group – Харальд Шьостром: «Підготовка почалася ще на початку березня, ми з Темуром відібрали 7 кращих вин із виноробні Schuchmann і склали традиційне грузинське меню: хінкалі, хачапурі, пхали, баклажани і 4 класичних м’ясних страви. Після запуску «місяця грузинської кухні» в Tidbloms ми помітили, що кількість гостей збільшується з кожним днем. На останньому тижні було 132 онлайн-бронювання та 128 бронювань через телефон. Це більше, ніж будь-коли раніше. Гостям сподобалась грузинська кухня, дехто навіть просив покликати кухаря, щоб подякувати йому особисто. Питання, яке особливо хвилювало всіх: чи будемо ми знову проводити подібні заходи і коли. Цей місяць показав нам, що попит на грузинську кухню є не тільки в Україні. У планах компанії провести ребрендинг ресторану Tidbloms і вже у вересні цього року запустити першу кав’ярню «Стумарі» за межами України».

Подивитися, як пройшов «Місяць грузинської кухні» можна на сторінках соціальних мереж Tidbloms pub & restaurang:  facebook i instagram.

Джерело: Reikartz Hotel Group

You may also like

Leave a reply