11 березня у iHUB відбудеться тренінг для жінок, які хочуть почати або вже мають свій бізнес, на тему: “Методика креативності за Уолт Діснеєм”.

Спікер заходу: Наталя Матусевич, інвестиційний (керуючий) бізнес консультант з питань фінансування страртап-проектів та проектів малого та середнього бізнесу.

Тренінг проводитиметься у формі рольової гри, завдяки чому учасниці зможуть аналізувати поставлену задачу з трьох точок зору: творчої, реалістичної та критичної. Тренінг допоможе Вам навчитися генерувати власні ідеї та цілі, перевтілювати їх у реальні пропозиції, знаходити і виправляти існуючі недоліки та постійно самовдосконалюватись.

Найвідоміший режисер в області мультиплікації, Уолт Дісней, був революціонером, який ламав стереотипи свого часу. Він зміг побудувати свій бізнес на креативності, втіленні фантазій у реальний продукт. Таємниця успіху Діснея полягає у оригінальному підході до вирішення креативних питань, які він винайшов ще у часи, коли не мав нічого, окрім власних ідей. Захід буде проходити в рамках Проекту “Women business empowerment” за підтримки МЗС Естонії в Україні.

Тренінг розпочнеться об 11:00 в iHUB. Участь БЕЗКОШТОВНА та можлива за попередньої реєстрації.

Початок: 11 березня об 11:00.

Адреса проведення: Київ, вул. Хрещатик, 10.

You may also like

Leave a reply