Якщо Ви дбаєте про власне здоровя та самопочуття близьких, Ви неодмінно маєте знати якомога більше про один із основних складників харчування – молоко та молочні продукти. Секретами того, наскільки визначальними є якість і походження молока, поділяться молочні майстри компанії «Галичина». 

В основі –  молоко від господарств

Як відомо, молочна галузь «тримається» на закупівлі молока. Його купують в усіх продавців – від власників однієї-двох корів у селі, до фермерів з десятками чи сотнями «рогатих». Чимало молока є й на прилавках магазинів від різних виробників, у різноманітних упаковках та навіть смаках. То ж виникає просте запитання: як серед такого розмаїття обрати якісний продукт?

Усе про молоко знають у Молочній компанії «Галичина», де вже давно зробили єдине правильне рішення: кращу сировину надають фермерські господарства. Адже саме фермери забезпечують збалансоване та правильне харчування корівок, а від так – високу поживність молока. Такий підхід до вибору сировини дозволив компанії виготовляти продукцію, якість якої є однією з найвищих на ринку.

«У виробництві ми намагаємось використовувати лише  молоко від господарств, яке є найкращим на найпоживнішим, – розповідає заступник директора з питань постачання молочної сировини Ігор Любарський. – Якщо минулого року співвідношення молока у закупівлях «Галичини» становило 85% – від фермерів та 15% – з індивідуальних господарств, то вже цьогоріч стало 87% та 13% відповідно. З наступного року ми ще збільшимо частку молока від господарств  до 92%. А у найближчих планах досягти 100-відсоткового показника».

Сировину у компанії закуповують на території західних та центральних  регіонів України, що віддалені від промислових зон та є екологічно чистими. То ж молоко від таких господарств насичене усіма необхідними вітамінами, мікроелементами та отримує необхідну жирність й вміст білка. У результаті, купуючи молочні продукти під маркою «Галичина» (молоко, сметана, сир, масло, кисломолочні продукти), споживачі отримують якісний, багатий корисними елементами продукт. 

Звичка чи корисність?

Для багатьох з нас вживання молочних продуктів вже стало звичкою. Хтось не уявляє собі каву без молока, для когось йогурт, кефір чи сир – це найкращий сніданок. Смаки різні, але, перш за все, маємо пам’ятати, що молоко є основою здорового, збалансованого та корисного харчування.

На корисності молока наголошують й знавці своєї справи у компанії «Галичина», які, у першу чергу, звертають увагу на вміст молочних білків.  Для прикладу, чим більше їх у молоці, тим поживнішими будуть улюблені йогурт чи кефір. Серед інших елементів, що позитивно впливають на наш організм, є ще молочний жир, вітаміни, ферменти та мікроелементи. Але увесь цей збалансований природою «букет» дуже сильно залежить від раціону харчування корів.

Найретельніше ж кормову базу для своїх корівок забезпечують саме приватні фермерські господарства. Вони також мають чималу фінансову мотивацію на отримання молока високої харчової цінності, вартість якого оцінюється за вмістом жиру і білка.

«Приватні фермерські господарства зацікавлені в отриманні молока з найкращими мікробіологічними показниками. Тому на таких фермах процес доїння корів та миття обладнання автоматизовано, тут ретельно слідкують за санітарною обробкою «рогатих». То ж ці господарства є ідеальним вибором, адже мають усе для отримання чистого та якісного молока», – наголошує Ігор Любарський.

Звісно, що фермерам доводиться «тримати марку» і постійно проходити різноманітні перевірки на дотримання санітарно-епідеміологічних норм. «Галичина» обирає та працює із кращими і найбільш відповідальним з них.

Важливо також, що у компанії з кожним роком збільшують закупівлі саме молока від господарств , щоб радувати своїх споживачів якісною продукцією і при цьому – за доступною ціною. Саме таке поєднання і пропонує «Галичина».

You may also like

Думка експерта

Як розрахувати частку сільгосптоваровиробництва та не втратити статус платника єдиного податку IV групи?

Хто має подавати Розрахунок частки сільгосптоваровиробництва? Сільгосптоваровиробники (юридичні особи) для переходу на спрощену систему оподаткування ...

Leave a reply