З 17 по 19 квітня 2019 року на території Торго-Промислової Палати України павільйон Grand Hall, (вул. Велика Житомирська, 33, м. Київ), відбудеться Міжнародна агропромислова виставка з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції «ProStorExpo».

«ProStorExpo» – потужна агропромислова виставка з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, що займає провідне місце в агропромисловому секторі України, об’єднуючи комплекс інноваційних рішень на стадіях виробництва, зберігання, переробки та транспортування продукції сільського господарства.

Агропромисловий комплекс являється ключовим сектором економіки України, а експорт продукції сільського господарства стрімко зростає. В умовах конкурентного ринку особливо важливо збільшити частку в експорті продуктів переробки сільськогосподарських продуктів та готових до споживання продуктів харчування.

Виставка гуртує ключових гравців агропромисловоо комплексу у форматі спеціалізованого заходу. Створені оптимальні умови для ефективного діалогу між виробниками обладнання та техніки, посівних матеріалів та засобів захисту рослин; спеціалістами галузі, представниками влади, з метою обміну досвідом, налагодження ділових контактів та підписання контрактів.

У рамках виставки заплановано наступні заходи:

Практична конференція «Сучасні технології вирощування, збору, зберігання сільськогосподарської продукції» за участю іноземних компаній.

Дегустаційні заходи

Виставка-ярмарок органічної продукції рослинництва та консервації

Тематичні розділи виставки:

  • сучасні технології вирощування, збору та зберігання с/г продукції;
  • обладнання для переробки с/г продукції;
  • обладнання для зберігання с/г продукції;
  • безпілотні літальні апарати
  • лабораторне обладнання та методика аналізу сільськогосподарської продукції та сільськогосподарських угідь;
  • органічна продукція рослинництва;
  • обладнання для переробки овочів та фруктів;
  • посівний матеріал;
  • переробка молока та виробництво молочної продукції;
  • переробка та зберігання м’яса : свинина, яловичина, баранина;
  • технологія м’яса та м’ясних продуктів
  • виробництво м’яса птиці. Птахо комплекси.
  • обладнання для збору, зберігання та переробки винограду та виробництва вин;
  • індустрія пивоваріння;
  • обладнання для переробки хмілю;
  • обладнання для переробки меду;
  • засоби захисту рослин (органічні засоби захисту рослин);
  • обладнання для обробки, переробки та зберігання рибної продукції;
  • ангари, сховища, укриття, споруди, що швидко монтуються (каркасні, безкаркасні, вмонтовані);
  • засоби тимчасового зберігання с/г продукції;
  • охолодження, зберігання та консервування (консервні заводи);
  • сушіння овочів та фруктів;
  • переробка та зберігання овочів та фруктів;
  • переробка та зберігання фруктів, ягід;
  • саджанці;
  • сушарки с/г продукції;
  • сортування, упаковка, технології та обладнання для обробки с/г продукції після збирання;
  • обладнання для виробництва макаронних виробів;
  • обладнання для виробництва чіпсів;
  • деревообробка (обробка лісоматеріалів);
  • тара (упаковка с/г продукції);
  • лабораторне обладнання для перевірки с/г сировини та продукції;
  • техніка для транспортування с/г продукції;
  • вантажно-підйомна техніка;
  • агроекономіка;
  • інформаційні технології.

 Запрошуємо до участі у Міжнародній агропромисловій виставці з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції «ProStorExpo».

You may also like

Події

Національний форум бізнес-об’єднань «Розвиток бізнес-об’єднань в Україні: залученість, стандарти, діалог»

Національна платформа МСБ запрошує взяти участь у Національному форумі бізнес-об’єднань «Розвиток бізнес-об’єднань в Україні: залученість, стандарти, діалог», ...

Leave a reply