Війна змусила мільйони українців будувати своє життя наново. Маленькі господарства – не виняток. «Лавка Традицій» і Mastercard запустили проєкт підтримки крафтових виробників, які постраждали від війни – «Фудбудуємо майбутнє». Бренди вирішили подбати про тих, чиї потреби знають найкраще: компанія Mastercard вже багато років підтримує представників МСБ, а «Лавка Традицій» – допомагає розвиватися українським гастропідприємцям. Тож якщо у вашої родини є невеличка ферма чи сироварня, якщо ви з подругою маєте бренд соусів і продаєте їх в інстаграмі, якщо ваш бізнес – це будь-яка (смачна!) їжа – заходьте на grants.foodprosvita.com.ua з 15 вересня до 15 жовтня і залишайте заявку для участі у проєкті.

Як Mastercard та «Лавка Традицій» допомагатимуть учасникам проєкту:

Фінанси та виробництво. 5 фудпідприємців отримають фінансову допомогу у розмірі 50 000 гривень на розвиток
своєї справи, а також доступ до виробничих потужностей (у разі роботи з продуктами
нетваринного походження);

Компетентні поради. 10 фудпідприємців отримають індивідуальні менторські сесії від професіоналів:

  • голови та засновника Офісу Трансформації, радника Київського міського голови
    (2019-2020), підприємця, новатора й ментора Максима Бахматова,
  • віцепрезидента з маркетингу Fozzy Group Павла Роганова,
  • директорки з маркетингу та комунікацій Mastercard в Україні та Молдові Наталі
    Байдали,
  • засновника T.B. Fruit, Galicia Тараса Барщовського,
  • співзасновниці компанії «Нова Пошта», співвласниці ресторанів «100 років тому
    вперед» та «Інші бістро» Інни Поперешнюк.
  • Профільна освіта. Усі фудпідприємці, що залишать заявку для участі у проєкті, отримають безкоштовний
    доступ до курсу прикладних лекцій «Фудпросвіта» від «Лавки Традицій».
  • Як долучитися до проєкту:
  1. Залиште заявку на grants.foodprosvita.com.ua до 15 жовтня.
  2. Додайте відеорозповідь про те, чому саме ваш бізнес потребує підтримки.
  3. Дочекайтеся рішення журі і результатів народного голосування.
    Деталі проєкту – на grants.foodprosvita.com.ua.

You may also like

Comments are closed.