10 вересня  о 9.00 в приміщенні ТПП України відбудеться відкриття проекту, який буде здійснений за підтримки Королівського уряду Нідерландів, Посольства Королівства Нідерландів у Києві та реалізований консалтинговою компанією CTA Economic & Export Analysts ltd (Сполучене Королівство).

Він має стати першим проектом Експортної академії – бренду заходів із навчання консультантів із експорту в системі ТПП.

На продовження ініціатив ТПП України, спрямованих на створення ефективної загальнонаціональної мережі Центрів підтримки експорту у складі торгово-промислових палат, ТПП України, у партнерстві з Мінекономрозвитку України, проведе на своєму майданчику цикл тренінгів для фахівців із підтримки експорту, зокрема, працівників Центрів підтримки експорту в складі ТПП, із надання експортних послуг для бізнесу.

У відкриті візьмуть участь заступник міністра Кабінету Міністрів України – директор Урядового офісу з питань європейської інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України Наталія Гнидюк, Посол Королівства Нідерландів у Києві Кейс Кломпенгаувер, президенти ТПП України та регіональних ТПП.

Цикл тренінгів складатиметься з чотирьох послідовних частин:

Курс 1: Як продавати експортні послуги (10-11.09.2015 р.).

Курс 2: Розуміння регуляторних вимог ЄС та розробка галузевих семінарів (19-22.10.2015 р.).

Курс 3: Як проводити маркетингове дослідження та надавати інформаційні послуги з питань торгівлі (16-19.11.2015 р.).

Курс 4: Надання консультацій із експортного маркетингу (14-17.12.2015 р.).

Тренери: Марк Гейлльєр, директор CTA Economic & Export Analysts ltd (Сполучене Королівство), Сергій Нерпій, CTA Economic & Export Analysts ltd (Україна).

Кожен із учасників отримає Енциклопедію експортування до ЄС в рамках ЗВТ, яка є 1400-сторінковим довідником із правил, регламентів і В2В-можливостей для основних статей експорту України за галузями.

Адреса: вул. В. Житомирська, 33, Колізей

Джерело: ucci.org.ua

You may also like

Leave a reply