Якщо ви давно збиралися, але досі мали сумніви щодо заміни російського 1С чи BAS ERP, то ми нагадуємо, що не потрібно відкладати цю важливу справу, ще й тому, що ми підготували для вас приємну знижку 80% на ліцензії для української локалізації від Innoware.

Ми прагнемо підтримувати український бізнес і робимо більш доступними пропозиції для користування ефективними рішеннями від Майкрософт для керування усіма бізнес-процесами в локалізованій для України ERP системі.

Спеціалісти Innoware розробили Пакетні рішення на базі Dynamics 365 Business Central, які є повністю адаптованими для ведення бізнесу в Україні та забезпечують ведення бухгалтерського та податкового обліку, а також кадрового і зарплатного обліку, відповідно до вимог українського законодавства, опираючись на багаторічний досвід нашої команди.

Відтепер, вартість ліцензій:

Знижка діє до 30 червня 2025 року.

Все, що вам необхідно для впровадження локалізації Business Central, це: прийняти рішення про перехід на нову систему, перевірити чи обране рішення покриває усі потреби вашого бізнесу, звернутися до наших фахівців за консультацією щодо налаштування системи та введення основних даних, і безперешкодно користуватись системою та застосовувати її переваги для своїх бізнес-процесів.

За більш детальною інформацією звертайтеся до наших консультантів за тел: +380444902220 або пишіть нам: [email protected]

You may also like

Comments are closed.