Українці все більше оплачують товари та послуги картками не лише через звичні торгові термінали, а й через смартфони та застосунок “Термінал” ПриватБанку. Як говорить керівник напрямку торгового еквайрингу банку Сергій Макаренко, з початку 2024 року було сплачено картками та гаджетами через “Термінал” на смартфонах торговців товарів та послуг на 6,5 млрд грн (що втричі більше, ніж минулого року).

Найчастіше через “Термінал” та смартфон українці оплачують в кафе та кав’ярнях, магазинах одягу, продуктових крамницях, салонах краси та таксі. При цьому середній чек у торгівців, що користуються додатком “Термінал” на iPhone вище, ніж на Android пристроях.

Нагадаємо, застосунок “Термінал” ПриватБанку дозволяє приймати безготівкові платежі за допомогою звичайного смартфону. Якщо у підприємця є iPhone чи Android смартфон з NFC, його за декілька хвилин можна перетворити на POS-термінал: завантажити застосунок Термінал, зареєструватися та приймати до оплати картки будь-яких банків – як на відео https://youtu.be/dGhOPDIT8Rk.

You may also like

Comments are closed.