ПриватБанк запрошує підприємців та малий і середній бізнес Криворізького району стати учасниками нової програми «Підтримка та відновлення Криворізького району. Гранти для малого бізнесу»,  банком-партнером якої виступив ПриватБанк. Подати заявку на отримання гранту можна на платформі ФРП з 1 по 31 жовтня 2024 року.

Як повідомив член правління банку з питань корпоративного бізнесу та МСБ Євген Заіграєв, мета нової програми – розширення доступу до банківського фінансування мікро-, малого та середнього бізнесу  регіону, зміцнення стійкості бізнесу, створення робочих місць, розширення виробництва товарів і послуг. Програму реалізує Фонд розвитку підприємництва (ФРП) за фінансування уряду Люксембургу через Люксембурзьке агентство розвитку (LuxDev).

“ПриватБанк активно підтримує проекти та ініціативи Фонду Розвитку Підприємництва в реалізації грантових програм та став учасником нової програми, яка фінансується Урядом Великого Герцогства Люксембург, – відзначив Євген Заіграєв. -. Завдяки цій  програмі майже 20 тисяч клієнтів мікро, малого та середнього бізнесу, які щоденно користуються продуктами та сервісами банку в регіоні, зможуть отримати через ПриватБанк грантові кошти на розвиток бізнесу або відшкодування інвестицій на основні засоби”.

Для мікропідприємств грантова програма доступна у поєднанні з банківськими кредитами, таке фінансування (у розмірі до 10 тис. євро без поєднання з банківськими кредитами) може бути спрямоване на інвестиції або поповнення оборотного капіталу. Малі та та середні підприємства зможуть отримати гранти на відшкодування до 50% суми інвестицій в основні засоби (максимальна сума відшкодування на одну інвестицію становить 100 тис. євро).

З початку 2024 року ПриватБанк вже надав МСБ 18 тисяч кредитів на суму понад 24 млрд грн.

You may also like

Новини компаній

ПриватБанк та UNFPA створили унікальний мікрокурс для підлітків «Фінансові не дрібниці», який навчить їх турбуватися про гроші та свій ментальний стан

Cучасний та зрозумілий для юної аудиторії мікрокурс з фінансової грамотності та водночас на підтримку ментального ...

Comments are closed.