ПриватБанк збільшив обсяги фінансування одного з провідних українських виробників та експортерів промислового холодильного обладнання – вінницької компанії ТОВ “ГРІН КУЛ” до 600 млн. грн. Як повідомив керівник Напрямку корпоративного бізнесу ПриватБанку Євген Куліков, нові кредитні угоди з компанією на загальну суму 4,5 млн євро дозволять “ГРІН КУЛ” збільшити обсяги виробництва і експорту продукції, попит на яку зростає по всьому світу, а також реалізувати проект створення додаткових енергогенеруючих потужностей з використанням “чистих” джерел енергії.

“Ми пишаємося можливістю підтримати українські компанії, які попри війну зростають та стають світовими лідерами у виробництві високотехнологічного обладнання, – відзначив Євген Куліков. – Збільшення фінансування дозволяє компанії задовольнити зростаючий попит на ії продукцію по всьому світу та стати енергонезалежними, розвиваючи на підприємстві “зелені” енергопроекти”.

Додаткове фінансування від ПриватБанку забезпечить “ГРІН КУЛ” необхідну підтримку зростаючих обсягів виробництва та експорту.

ТОВ ГРІН КУЛ входить до складу UBC Group, яка є лідером у розробках та виробництві холодильної комерційної техніки та промо продуктів і експортує продукцію до 120 країн світу. Будучи постачальником багатьох всесвітньо відомих брендів, компанія розробляє інноваційні та технологічні продукти завдяки своїм великим інвестиціям у дослідження.

You may also like

Comments are closed.