ПриватБанк передав партію унікального медичного обладнання для нейрохірургічного відділення Військово-медичного клінічного центру Південного регіону в Одесі, щоб рятувати життя цивільних і військових регіона, який потерпає від ворожих обстрілів.

Передане в рамках співпраці банку з Українською асоціацією нейрохірургів обладнання є унікальним та вкрай необхідним для лікарні: хірургічний стіл вартістю 1 995 360 грн поряд з низкою інших переваг є повністю автономним і може повноцінно функціонувати за відсутності електрики.

Благодійна програма ПриватБанку та БФ “Допомагати просто!” у співпраці з Українською асоціацією нейрохірургів дозволить підвищити якість та швидкість надання невідкладної нейрохірургічної допомоги, забезпечивши критично важливим обладнанням та інструментами на суму 20 млн грн медзаклади прифронтових регіонів, зокрема, два військово-медичні клінічні центри.

На реалізацію програми ПриватБанк виділив 10 мільйонів гривень з власного прибутку. Ще 10 мільйонів планує зібрати благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!». Підтримати програму «Невідкладний донат. Допомога шпиталям та медзакладам України» можна, зробивши донат за допомогою будь-якого із сервісів ПриватБанку: в меню «Добро» в Приват24, меню «Благодійність» в банкоматах та терміналах самообслуговування та через сайт dobro.privatbank.ua.

Першим медичним центром, який вже отримав допомогу за цією програмою, стала Міська клінічна лікарня швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О.І. Мещанінова у Харкові.

You may also like

Comments are closed.