Кожний четвертий користувач сервісу програмного реєстратора розрахункових операцiй (ПРРО) ПриватБанку користується “Касою” через смартфон та мобільний застосунок “Термінал”. Як повідомив керівник напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко, на початок червня з більше ніж 40 тисяч активних клієнтів “Каси” понад 10 тисяч – клієнти мобільного застосунку “Термінал”.

За словами Сергія Макаренка, серед всіх підприємців – клієнтів ПриватБанку, які приймають платежі за товари і послуги через застосунок “Термінал”, кожний другий користується ПРРО банку.
Цікаво, що користувачі сервісу Каса від ПриватБанку за 5 місяців 2024 року зекономили майже 40 млн грн на додатковій оплаті користування такими продуктами в порівнянні з сторонніми сервісами.

Українські підприємці можуть без додаткової плати підключити сервіс ПРРО “Каса” ПриватБанку та почати фіскалізацію операцій на смартфоні через застосунок “Термінал”. Підключивши сервіс у застосунку “Термінал” на смартфоні, підприємці отримують еквайринг, програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО) та інші послуги.

You may also like

Новини компаній

ПриватБанк планує до кінця року продати через СЕТАМ права вимоги за портфелем карткових кредитів на 4,8 мільярда гривень

В рамках затвердженої Урядом та НБУ політики скорочення проблемної заборгованості державних банків, ПриватБанк планує до ...

Comments are closed.