З 25 червня 2024 року клієнти ПриватБанку зможуть придбати авто популярної марки Тойота  за спеціальною програмою фінансування “ТОЙОТА ЛЕГКО від ПриватБанку”, яка надає можливість оновлювати автомобіль кожні 3 роки.

Нова партнерська програма банку та офіційного представника марки “Тойота-Україна” є інноваційною  для ринку, оскільки при оформленні кредиту щомісячний платіж буде значно меншим, ніж за стандартними умовами кредитування, за рахунок залишкового платежу у розмірі 30% вартості авто.

Головна перевага “ТОЙОТА ЛЕГКО від ПриватБанку” в тому, що впродовж основного строку кредиту треба сплатити лише частину  вартості авто. В останній місяць користування кредитними коштами можна оновити автівку у офіційного дилера Тойота-Україна продати її офіційному дилеру не менше ніж  70% вартості чи погасити останній платіж у розмірі 30% від вартості автомобіля  та залишити автомобіль собі.

Купити будь яку з наявних моделей Тойота за умовами програми “ТОЙОТА ЛЕГКО від ПриватБанку“ з авансом від 30% на строк 36 місяців можна у офіційних дилерів Toyota в Україні, у Приват24, на сайті чи у відділеннях ПриватБанку. Для цього треба вибрати свій автомобіль серед модельного ряду Тойота, подати заявку банку та дочекатися 2 хвилини на рішення про погодження кредиту.

Погашати щомісячні платежі легко через Приват24, термінали самообслуговування, чи відділення банку. Детальні умови – за посиланням: https://privatbank.ua/kredit-na-toyota.

You may also like

Новини компаній

ПриватБанк планує до кінця року продати через СЕТАМ права вимоги за портфелем карткових кредитів на 4,8 мільярда гривень

В рамках затвердженої Урядом та НБУ політики скорочення проблемної заборгованості державних банків, ПриватБанк планує до ...

Comments are closed.