Сінево інформує  про відновлення роботи лабораторного пункту в Шевченківському районі Харкова за адресою проспект Науки, 49.

Відкриття лабораторного пункту відбудеться 15 серпня 2023 року, пункт працюватиме з понеділка по суботу за наступним графіком: понеділок-п’ятниця з 07:30 до 16:00, субота з 07:30 до 14:00.

Функціонування лабораторного пункту, як і роботу лабораторії Сінево в Харкові, було призупинено з моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну з міркувань безпеки. Обслуговування клієнтів зі східного та центрального регіонів країни, за умов тимчасового припинення роботи харківської лабораторії, виконується силами лабораторії компанії в Дніпрі, яка була модернізована і дообладнана новою діагностичною платформою 3-в-1 Cobas Pure від Roche Diagnostics.

Наразі лабораторна мережа Сінево Україна налічує 330 лабораторних пунктів (352 до війни) у 137 населених пунктах (155 до початку повномасштабного вторгнення), та 7 працюючих лабораторій у Києві, Львові, Чернівцях, Вінниці, Одесі, Херсоні й Дніпрі. Станом на сьогодні компанія налічує майже 1900 співробітників (близько 2700 до війни), та продовжує активно нарощувати штат. Загалом відновлено роботу вже 95% відділень власної лабораторної мережі Сінево і 85% мережі франчайзингових пунктів.

Про Сінево Україна (Synevo Ukraine):

Європейська мережа медичних лабораторій Сінево Україна (Synevo Ukraine) – найбільша мережа в Україні, яка налічує 330 лабораторних центрів, 8 лабораторій (у Києві, Львові, Чернівцях, Вінниці, Одесі, Харкові, Херсоні та Дніпрі), та понад 1900 співробітників у 137 населених пунктах країни. Започаткована у 2007 році в Києві, сьогодні мережа медичних лабораторій Сінево Україна здатна виконувати понад 800 видів тестувань, і щороку обслуговує біля 4 млн клієнтів, виконуючи більше ніж 20 млн тестів.

Сінево Україна є частиною провідної міжнародної компанії в галузі охорони здоров’я та діагностичних послуг Medicover. Міжнародна лабораторна мережа Сінево (Synevo) представлена у 10 країнах Європи, а лабораторії Сінево працюють у Німеччині, Польщі, Румунії, Туреччині, Грузії, Молдові, Болгарії, Сербії, Боснії та Герцеговині. У 2017 році Сінево Україна у складі Medicover була зареєстрована на біржі Nasdaq (Stockholm), ставши першою, та єдиною, в Україні медичною компанією, яка здійснила ІРО.

Для отримання додаткової інформації відвідайте synevo.ua

Про компанію Medicover:

Medicover – провідна міжнародна компанія з надання медичних та діагностичних послуг, яка була заснована у 1995 році. Сьогодні під управленням Medicover працює велика кількість амбулаторій, лікарень, спеціалізованих закладів, лабораторій та пунктів забору крові, а найбільшими ринками збуту компанії є Польща, Німеччина, Румунія та Індія. У 2022 році дохід Medicover склав більше ніж 1,5 млрд євро, а штат компанії налічував понад 44 000 співробітників.

Для отримання додаткової інформації відвідайте medicover.com

You may also like

Comments are closed.