Попри російську агресію та понад рік війни, ПриватБанк продовжує розвиток сучасної мережі відділень у Миколаєві. Задля зручності та комфорту клієнтів, ПриватБанк відкрив одне з популярних відділень міста у новому приміщенні та з новим дизайном – за адресою, вул. Клубна, 80/1.

Продовжуючи розвиток мережі відділень у місті, банк зосередився на забезпеченні найвищого рівня сервісу для своїх клієнтів. У новому відділенні до послуг клієнтів всі сучасні зручності, які допоможуть зробити фінансові операції ще більш комфортними та ефективними.

Завдяки великій касовій зоні, клієнти матимуть змогу легко і швидко проводити операції як у гривні, так і в іноземних валютах. Додатково, для зручності клієнтів, було встановлено два сучасних термінали самообслуговування і банкомат.

ПриватБанк завжди турбується про доступність та рівні можливості для всіх своїх клієнтів, тому відділення обладнали спеціальним пандусом для маломобільних груп населення. Аби позбавити клієнтів – любителів екологічного транспорту, додаткових турбот і проблем з паркуванням, обладнали зручну велопарковку.

You may also like

Comments are closed.