Безпека, відповідність нормативним вимогам, захист ідентифікаційних даних, управління доступом привнесли до виторгу компанії десять мільярдів доларів.

Microsoft надає послугу захисту 400 тисячам клієнтам в 120 країнах. 90 компаній – із переліку Fortune 100 застосовують 4 і більше рішень компанії у сфері безпеки.

Майже 6 млрд шкідливих загроз були заблоковані минулого року з допомогою Microsoft Defender. Також рішення забезпечує захист iOS, Android, macOS і Linux.

Щоденно опрацьовується за 8 триліонів сигналів, отриманих з різних платформ і сервісів Microsoft, про потенційні загрози.

9 тис. нових клієнтів  почали використовувати платформу Azure Sentine в 2020-му. Це рішення забезпечує захист робочих процесів у хмарі, зокрема, на плаформах AWS і Google Cloud Platform.

Azure Active Directory – рішення для ідентифікації у хмарі, надає безпечний і безперебійний доступ для 425 млн користувачів.

Компанія за надпоказники виплатила фінансову премію 327 дослідникама з понад 55 країн. На це компанія виділила 13, 7 мільйонів доларів.

Microsoft Intelligent Security Association – спільнота, яка включає 175 компаній-партнерів. Реалізувала за 250 інтеграцій з продуктами і послугами Microsoft.

Сервіси Microsoft забезпечують захист за всіма основними аспектами безпеки: управління ідентифікаційними даними, доступом, безпеки кінцевих точок, електронної пошти, застосунки для попередження втрати даних і забезпечення безпеки хмари.

За матеріалами КО

You may also like

Leave a reply