Vodafone оголошує про старт акції «Лікар поруч», яка дозволяє клієнтам компанії отримувати професійні медичні консультації дистанційно, не виходячи з дому.

З сьогоднішнього дня у клієнтів Vodafone з’явилася можливість дзвонити за коротким номером 773 або звертатися на спеціальну сторінку vodafone.ua/773, щоб отримати консультацію професійного лікаря. Це стало можливим завдяки співпраці оператора з медичними платформами Telemed24.ua та Botkin.pro.

Дзвінок або інтернет-звернення приймає оператор спеціалізованого call-центру, який визначає потребу абонента і організовує для нього безкоштовну консультацію з доктором на платформі Telemed24.ua в період карантину COVID19. Також є можливість отримати за спеціальною ціною (199 грн./30 хвилин) консультацію з вузькопрофільних фахівцем проекту Botkin.pro.

Акція «Лікар поруч» триватиме до 30 червня 2020 року. При використанні мобільного інтернету від Vodafone трафік з сайту vodafone.ua/773, а також з сайтів платформ Telemed24.ua і Botkin.pro не враховується Дзвінки на номер 773 тарифікуються в залежності від тарифного плану клієнта. Обслуговування дзвінків проводить платформа Telemed24.ua.

Про Vodafone

Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв’язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 22 країнах, має партнерські угоди з операторами 42 країн і надає послуги фіксованого широкосмугового доступу в інтернет на 17 ринках. Станом на 31 грудня 2019 року Vodafone надає послуги близько 625 мільйонам абонентів мобільного зв’язку і 27 мільйону користувачів фіксованого інтернету. Більш детальна інформація на сторінці www.vodafone.com.

Vodafone Україна – провідна українська телеком компанія, яка надає послуги швидкісного інтернету 3G і 4G. Інвестиції Vodafone в період активного будівництва мереж швидкісного інтернету в 2015-2019 роках досягли рекордного на ринку показника в 26,6 млрд грн. На сьогоднішній день Vodafone забезпечує покриття 3G для 86% жителів України, і 4G для більш 71% жителів країни.

Рекордні інвестиції дозволили забезпечити технологічне лідерство і розвивати нові технологічні послуги – інтернет речей (IoT), технології та рішення для Smart City, аналітика великих даних, Mobile ID, Фінтех послуги, хмарні сервіси. В Україні послугами Vodafone користуються 19,5 млн клієнтів. 

You may also like

Новини компаній

Опорні лікарні Харківщини, Полтавщини та Дніпропетровщини отримали від клієнтів ПриватБанку критично важливе медичне обладнання

Завдяки клієнтам ПриватБанку, які підтримують програму “Невідкладний донат. Допомога шпиталям і медзакладам України”, чотири опорні ...

Leave a reply