Від початку старту пілотного проекту Міністерства юстиції України «Шлюб за 24 години» у серпні цього року у документ-сервісі «ГОТОВО!» вже одружилося п’ятсот пар. Керівництво центру привітало ювілейну пару Олександра та Ольги.

«День весілля – це особлива подія у житті закоханих, яку вони неодмінно запам’ятають назавжди. Ці спогади мають приносити тільки позитивні враження та жодним чином не асоціюватися із незручностями. Ініціатива одруження за добу, яку ми пропонуємо у документ-сервісі «ГОТОВО!», допомагає уникнути зайвих клопіт під час оформлення свідоцтва про шлюб. Ми завжди дуже раді вітати молодят у нашому центрі та допомагати їм поєднувати свої долі», – зазначає керівник фронт-офісу документ-сервісу «ГОТОВО!» Анна Кузнєцова.

За словами нареченої Ольги, молодята вирішили побратися за прискореною процедурою під час відпустки. «У нас не було можливості чекати декілька місяців, тому вирішили скористатися послугою «Шлюб за 24 години». Нам дуже сподобалася атмосфера у центрі «ГОТОВО!», і ми взяли відпустки для того, аби зареєструвати шлюб та дуже швидко організували церемонію» , – розповідає вона.

img_3286

Олександр та Ольга познайомилися ще у школі, товаришували та жили у сусідніх домівках, проте доросле життя та навчання в університеті надовго їх розлучило. Через 10 років хлопець та дівчина знову зустрілися та закохалися один в одного, а через деякий час вирішили створити сім’ю. «Ми подивилися один на одного по-новому та закохалися», – згадує Олександр.

Довідково: У серпні Міністерство юстиції України ініціювало пілотний проект «Шлюб за 24 години», який стартував у різних містах України. Згідно з ним передбачається можливість повного оформлення державної реєстрації шлюбу протягом однієї доби з моменту подання заяви. Документ-сервіс «ГОТОВО!» є першим і єдиним майданчиком у місті Києві, де можна одружитися за прискореною процедурою до 24 годин. Ця можливість виключає необхідність проходження низки складних та довготривалих процедур державної реєстрації шлюбу.

Про центр: Документ-сервіс «ГОТОВО!» – це комунальне підприємство Київської обласної ради, яке надає близько 200 видів державних послуг в одній будівлі за абсолютно новими підходами і принципами швидко та зручно. Відкритий простір без кабінетів, приємна атмосфера, ввічливий персонал, затишне кафе, кімната для дітей. З повагою до людей!

You may also like

Leave a reply