Якщо Ви дбаєте про власне здоровя та самопочуття близьких, Ви неодмінно маєте знати якомога більше про один із основних складників харчування – молоко та молочні продукти. Секретами того, наскільки визначальними є якість і походження молока, поділяться молочні майстри компанії «Галичина». 

В основі –  молоко від господарств

Як відомо, молочна галузь «тримається» на закупівлі молока. Його купують в усіх продавців – від власників однієї-двох корів у селі, до фермерів з десятками чи сотнями «рогатих». Чимало молока є й на прилавках магазинів від різних виробників, у різноманітних упаковках та навіть смаках. То ж виникає просте запитання: як серед такого розмаїття обрати якісний продукт?

Усе про молоко знають у Молочній компанії «Галичина», де вже давно зробили єдине правильне рішення: кращу сировину надають фермерські господарства. Адже саме фермери забезпечують збалансоване та правильне харчування корівок, а від так – високу поживність молока. Такий підхід до вибору сировини дозволив компанії виготовляти продукцію, якість якої є однією з найвищих на ринку.

«У виробництві ми намагаємось використовувати лише  молоко від господарств, яке є найкращим на найпоживнішим, – розповідає заступник директора з питань постачання молочної сировини Ігор Любарський. – Якщо минулого року співвідношення молока у закупівлях «Галичини» становило 85% – від фермерів та 15% – з індивідуальних господарств, то вже цьогоріч стало 87% та 13% відповідно. З наступного року ми ще збільшимо частку молока від господарств  до 92%. А у найближчих планах досягти 100-відсоткового показника».

Сировину у компанії закуповують на території західних та центральних  регіонів України, що віддалені від промислових зон та є екологічно чистими. То ж молоко від таких господарств насичене усіма необхідними вітамінами, мікроелементами та отримує необхідну жирність й вміст білка. У результаті, купуючи молочні продукти під маркою «Галичина» (молоко, сметана, сир, масло, кисломолочні продукти), споживачі отримують якісний, багатий корисними елементами продукт. 

Звичка чи корисність?

Для багатьох з нас вживання молочних продуктів вже стало звичкою. Хтось не уявляє собі каву без молока, для когось йогурт, кефір чи сир – це найкращий сніданок. Смаки різні, але, перш за все, маємо пам’ятати, що молоко є основою здорового, збалансованого та корисного харчування.

На корисності молока наголошують й знавці своєї справи у компанії «Галичина», які, у першу чергу, звертають увагу на вміст молочних білків.  Для прикладу, чим більше їх у молоці, тим поживнішими будуть улюблені йогурт чи кефір. Серед інших елементів, що позитивно впливають на наш організм, є ще молочний жир, вітаміни, ферменти та мікроелементи. Але увесь цей збалансований природою «букет» дуже сильно залежить від раціону харчування корів.

Найретельніше ж кормову базу для своїх корівок забезпечують саме приватні фермерські господарства. Вони також мають чималу фінансову мотивацію на отримання молока високої харчової цінності, вартість якого оцінюється за вмістом жиру і білка.

«Приватні фермерські господарства зацікавлені в отриманні молока з найкращими мікробіологічними показниками. Тому на таких фермах процес доїння корів та миття обладнання автоматизовано, тут ретельно слідкують за санітарною обробкою «рогатих». То ж ці господарства є ідеальним вибором, адже мають усе для отримання чистого та якісного молока», – наголошує Ігор Любарський.

Звісно, що фермерам доводиться «тримати марку» і постійно проходити різноманітні перевірки на дотримання санітарно-епідеміологічних норм. «Галичина» обирає та працює із кращими і найбільш відповідальним з них.

Важливо також, що у компанії з кожним роком збільшують закупівлі саме молока від господарств , щоб радувати своїх споживачів якісною продукцією і при цьому – за доступною ціною. Саме таке поєднання і пропонує «Галичина».

You may also like

Leave a reply